Zoek je een professionele coach?

Je zoekt een professionele coach. Een goede coach die resultaten boekt met jou of met jouw medewerker(s). Die kwaliteit levert en duurzame gedragsverandering realiseert. Die transparant is en met wie het plezierig samenwerken is. Via NOBCO-Vind een coach vind je gemakkelijk de kwaliteitscoach die jij zoekt. In NOBCO-Vind een coach zijn alle typen coaches vertegenwoordigd: van loopbaancoach tot life coach tot executive coach.

Zekerheid professionele coach

Beroepscoaches krijgen niet zo maar het EIA-keurmerk. Zij moeten eerst hun kwaliteiten en ervaring als coach aantonen, voordat het EIA-keurmerk toegekend wordt. Met het speciaal ontwikkelde Competence Framework onderbouwt een coach zijn kwaliteiten, ervaring, vaardigheden en niveau. Door de strenge eisen aan opleidingsuren, intervisie en zelfreflectie blijven coaches met het EIA-keurmerk zich daarnaast voortdurend professionaliseren.

Het EIA-keurmerk biedt jou dan ook de zekerheid van een professionele coach. Het keurmerk zorgt voor kwaliteit en betrouwbaarheid in een wereld, waarin iedereen zich coach mag noemen. Een coach met het EIA-keurmerk heeft dus bewezen kwaliteiten, vaardigheden én ervaring. Ook is inzichtelijk op welk niveau, voor welk specialisme en welke doelgroep een beroepscoach met het EIA-keurmerk inzetbaar is.

Op dit moment heeft meer dan een kwart van de NOBCO-coaches een EIA-keurmerk.

Voordelen EIA-keurmerk

  • De zekerheid dat je met een professionele coach van doen hebt, die deskundig, ervaren en bekwaam is
  • Kwaliteit van coaching is geborgd, omdat alle coaches met het EIA-keurmerk de Internationale Ethische Code voor coaches volgen
  • Bekend Europees keurmerk, dat gangbaar is in de meeste Europese landen

Zoek je een coach, maar wil je eerst meer weten over het EIA-keurmerk? Klik dan hier voor Achtergrondinformatie EIA-keurmerk.